A komplex informatikai megoldások szakértője

kozbesz_gomb Minősített ajánlattevő

Minősített ajánlattevői besorolással rendelkezünk az alábbi kategóriákban:

  • IT-szolgáltatások: tanácsadás, szoftverfejlesztés, internet és támogatás (72000000)

A minősítés a Közbeszerzési Hatóság honlapján az "Adatbázisok/Minősített ajánlattevők" menüpontban is megtekinthető.

 

kozbesz_gomb Központosított Közbeszerzés

Szerverek és tárolók, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatások beszerzése (x86) (KM01SRVT17)

A Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó kötelezett és önként csatlakozó intézmények részére Szerverek és tárolók, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatások beszerzése (x86)-ra vonatkozó keretmegállapodást írt alá a T-Systems Magyarország Zrt. által vezetett konzorciummal, amelynek tagja az Answare Kft. is.

A szerződés adatlapja és a hatályos árlista a DKÜ Digitális Közbeszerzési Rendszerében (DKR) tekinthető meg.

 

A 2014-2020 programozási időszak Európai Uniós forrásból finanszírozott szoftverfejlesztési projektek megvalósításához kapcsolódó fejlesztési tanácsadás (KM01SWF17, KM02SWF17)

A Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó kötelezett és önként csatlakozó intézmények részére A 2014-2020 programozási időszak Európai Uniós forrásból finanszírozott szoftverfejlesztési projektek megvalósításához kapcsolódó fejlesztési tanácsadásra vonatkozó keretmegállapodásokat írt alá két részben az Ulyssys Kft. által vezetett konzorciummal, amelynek szintén tagja az Answare Kft.

1. rész: Microsoft .Net keretrendszer és Microsoft Business Intelligence alapú fejlesztési tanácsadás - szerződés adatlapja és a hatályos árlista

2. rész: Java alapú fejlesztői környezethez vagy Business Intelligence alapú fejlesztői környezethez kapcsolódó vagy egyéb más nyílt forráskódú fejlesztési tanácsadás - szerződés adatlapja és a hatályos árlista