A komplex informatikai megoldások szakértője

Alkalmazási területre fókuszáló szolgáltatások és megoldások

Az elektronikus egészségügyi megoldások világszerte egyre nagyobb figyelmet érdemelnek ki. Nem véletlen ez, hiszen az információ technológia az egészségügy területén még jelentős kiaknázatlan potenciállal bír. A ma alkalmazott, vagy az alkalmazás küszöbén álló megoldásokból elég csak az egészségügyi adatok egységes szabványos tárolását, továbbítását és elérhetőségét biztosító EHR rendszerek vagy a távegészségügyi ellátásokat lehetővé tevő telemedicina rendszerek által ismerten hordozott ellátó és ellátott oldali előnyöket említeni.

Cégünk az elektronikus egészségügyi rendszerekkel kapcsolatos megvalósítási és kutatási projektek során szerzett tapasztalatot és tudást az alábbi témakörökben kínálja ügyfelei részére:

Folyamatorientált egészségügyi rendszerek

A profitorientált, nem az egészségügy területén működő vállalkozások esetében a hatékonyságnövelés egyik eszköze az üzleti folyamataik rögzítése, azok rendszeres felülvizsgálata, a felhalmozódott tapasztalat beépítése a folyamatokba, valamint folyamataik követése és végrehajtásuk minél magasabb fokú automatizálása, infokommunikációs eszközök alkalmazásával. Tapasztalataink azt mutatják, hogy erre bizonyos esetekben, az egészségügyben  - akár kiszolgáló logisztikai akár diagnosztikai és terápiás, vagy kutatási folyamatok terén - is van igény és lehetőség.A folyamatorientált megközelítés előnyei:

Bővebben...