A komplex informatikai megoldások szakértője

Működésünk stabil és megbízható pilléreit minőségpolitikánk, szolgáltatásaink és innovatív cégkultúránk jelentik, melyekkel hosszú évek óta sikeresen működünk együtt partnereinkkel és ügyfeleinkkel a magyarországi információ-technológiai piacon.

Rendelkezünk azzal a speciális üzleti-informatikai, tervező-megvalósító szaktudással, amellyel stabil, megbízható hidat alkotunk az adott szervezet üzleti elvárásai és az azt kiszolgáló informatikai infrastruktúra között.  

Az infrastruktúra rendszerét úgy alakítjuk ki, hogy működésével a lehető legnagyobb mértékben járuljon hozzá a szervezet üzleti céljaihoz, biztosítsa a vállalati tevékenységek együttes működéséhez szükséges keretet. Ez a keret tulajdonképpen a magas hozzáadott értéket képviselő informatikai megoldás. Piaci megoldásaink és sikereink középpontjában pénzintézetek, az államigazgatás, az egészségügy és a magyarországi nagyvállalatok szereplői állnak.

Minősített ajánlattevő

2011. április 22-től minősített ajánlattevői besorolással rendelkezünk.

Teljes körű szolgáltatás

Független rendszerintegrátori tevékenységünk keretében teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek az informatikai infrastruktúra tervezése, kialakítása és üzemeltetése területén.

Optimális megoldás

Magas fokú szakismeretünkkel, valamint körültekintően megválasztott hardver és szoftver építőelemek alkalmazásával, beszállító és együttműködő partnereinkkel garantáljuk a mindenkori alkalmazási feladatot optimálisan megoldó, kulcsrakész rendszer szállítását.

Minősített Informatikai Vállalkozás az Answare Kft.

ivsz_vedjegy_2011_2012Az Answare Kft. 2012. márciusában elnyerte az IVSZ (Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetség) Védjegy használatát az általa nyújtott magas színvonalú, minőségi szolgáltatásainak és megbízhatóságának szakmai elismeréseként.