A komplex informatikai megoldások szakértője

Az Oracle Principal partnereként teljes körű, integrált IT infrastruktúra megoldások tervezési, implementálási szolgáltatásait biztosítjuk ügyfeleink részére. Szerviz partnerként a gyártói támogatáson alapuló, a telepített rendszerekhez kapcsolódó SLA elvárásoknak megfelelő komplex rendszertámogatási szolgáltatásokat nyújtunk.

A SAS partnereként adatelemzési rendszerek megvalósításában, a hozzá kapcsolódó telepített vagy felhő alapú infrastruktúra kialakításában kínálunk előre megtervezett megoldásokat.

 
HP Solution Provider Partnerként és Silver Storage Specialist jelöltként vállalati IT infrastruktúra tervezési, szállítási és integrációs szolgáltatásokat végzünk, valamint szoftver rendszer- és szolgáltatásmenedzsment megoldásokat kínálunk

 

Symantec_logo_pl
Az Answare Kft. meglévő ügyfeleinél a mentési és tároló környezet biztonságos működéséhez a Symantec legnépszerűbb termékeit használja. Ezek mellett új infrastruktúra tervezésnél, szállításánál is támaszkodunk a gyártó innovatív technológiáira.

 

vmware
Nagy teljesítményű és magas rendelkezésre állású virtualizált IT platformok építőelemeként támaszkodunk a VMware termékekre.

  

redhat
Vállalati környezetben kialakított Linux alapú rendszereknél elsősorban a RedHat operációs rendszer platformját ajánljuk.