A komplex informatikai megoldások szakértője

oracle
Az Oracle Gold partnereként teljes körű, integrált IT infrastruktúra megoldások tervezési, implementálási szolgáltatásait biztosítjuk ügyfeleink részére. Szerviz partnerként a gyártói támogatáson alapuló, a telepített rendszerekhez kapcsolódó SLA elvárásoknak megfelelő komplex rendszertámogatási szolgáltatásokat nyújtunk.

 

A SAS partnereként adatelemzési rendszerek megvalósításában, a hozzá kapcsolódó telepített vagy felhő alapú infrastruktúra kialakításában kínálunk előre megtervezett megoldásokat.

 

Business Partner Insignia
HP Enterprise Business Partnerként és Silver Storage Specialist jelöltként vállalati IT infrastruktúra tervezési, szállítási és integrációs szolgáltatásokat végzünk, valamint szoftver partnerként rendszer- és szolgáltatásmenedzsment megoldásokat kínálunk.

 

ibm_v1
Cégünk az IBM partnereként a nagyvállalati szerver- és tároló megoldások mellett az integrált IT rendszerek tervezését, szállítását és kivitelezését nyújtja. Az egyes hardver rendszerekhez kapcsolódó platform- és felügyeleti megoldásokkal komplex, integrált megoldásokat biztosítunk ügyfeleink részére.

 

Symantec_logo_pl
Az Answare Kft. meglévő ügyfeleinél a mentési és tároló környezet biztonságos működéséhez a Symantec legnépszerűbb termékeit használja. Ezek mellett új infrastruktúra tervezésnél, szállításánál is támaszkodunk a gyártó innovatív technológiáira.

 

huawei
A Huawei viszonteladói partnereként szerver és storage megoldásokat kínálunk ügyfeleink részére.

 

vmware
Nagy teljesítményű és magas rendelkezésre állású virtualizált IT platformok építőelemeként támaszkodunk a VMware termékekre.

 

balabit
A Balabit partnereként hálózatbiztonsági, hozzáférés-szabályozási, naplózási és naplóelemzési megoldásokat alakítunk ki.

 

emc2
Adattárolási, adatmentési és archiválási, valamint hálózati forgalom-elemzési megoldásokat kínálunk az EMC termékeire támaszkodva.

 

redhat
Vállalati környezetben kialakított Linux alapú rendszereknél elsősorban a RedHat operációs rendszer platformját ajánljuk.